Challenge

Avoimen datan idea- ja sovelluskilpailu on käynnissä!

Haluatko luoda sovelluksen, joka helpottaa kaupunkilaisia arjen tai vapaa-ajan tekemisissään, tai auttaa heitä osallistumaan kaupungin kehittämiseen? Tai onko mielessäsi ideoita digitaalisista palveluista, jotka auttavat kaupunkeja tiedolla johtamisessa? Laita propelihattu päähän ja ala ideoimaan!

hackathon

Osallistu kisatapahtumiin

20/01/2017 – DataBusiness Challenge - Final Sprint

01/02/2017 - 05/02/2017 – DBC vertaisarviointi

15/02/2017 – DataBusiness Challenge Awards

Tilaa DataBusiness Challenge -uutiskirje

Saat kisaan liittyvää tietoa suoraan sähköpostiisi.

Tutustu haasteisiin

Kehitä kaupunkilaisen arkea ja kaupungin toimintaa parantava avointa dataa hyödyntävä ratkaisu ja osallistu kilpailuun. Jaossa yhteensä 9000€. Lue lisää haasteista.

Jätä kisatyösi

Ota osaa kilpailuun: ideoi, kokoa tiimi tai osallistu itse, kehitä, kysy palautetta ja jätä kilpailutyösi 30.1.2017 mennessä. Tsekkaa myös säännöt ja kriteerit ennen osallistumista!

Osallistu kaupunkien kokeiluihin

Kisan jälkeen kokeilemaan käytännössä? Yritykset voivat jättää kokeilutarjouksen samalla kun osallistuvat kisaan. Jaossa enintään 5000€ / kokeilu. Lue lisää kokeiluista.

Hyödynnä avointa dataa

Suomen kuusi suurinta kaupunkia, ns. kuutoskaupungit haastavat sinut ja tiimisi uudenlaisten, käyttäjälähtöisten palvelujen kehittämiseen. DataBusiness Challenge kannustaa kehittäjiä, yrityksiä tai yrittäjähenkisiä hyödyntämään palveluissaan kuutoskaupunkien avaamaan avointa dataa eli yhteisiä digitaalisia tietovarantojamme. Parhaimmillaan kilpailutyö hyödyntää useita eri datoja käyttäjälähtöisesti ja täysin uudella tavalla. Tutustu kaupunkien dataportaaleihin alla:

hri-106px  oulu-106px  lounaistieto-106px   tampere-106px

Parhaimmat palkitaan!

Kilpailun aikana kuutoskaupungeissa tullaan järjestämään tilaisuuksia, joissa kilpailijat pääsevät ideoimaan, saamaan palautetta ja toteuttamaan kisatöitä. Kilpailu huipentuu palkintogaalaan ja avoimen datan tapahtumaan 15.2. Helsingissä.

dbchallenge_logo-01

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä:

Sanna Jokela
Kilpailupäällikkö
challenge@databusiness.fi
+358 40 766 4607