Helsinki Loves Developers: Avoin Helsinki

Mitä data-avauksia HRI:ssa on työn alla? Mitä kumppanikoodarit tekevät? Mistä saisin tarvitsemaani dataa, miten edetä ohjelmointiprojektissani? Vai oletko vain yleisemmin kiinnostunut avoimen ja älykkään kaupungin rakentamisesta? Tervetuloa avoimen datan avoimeen konttoriin tutustumaan toimintaamme ja keskustelemaan omista projekteistasi!

HRI ja Helsingin kaupungin kumppanikoodarit siirtävät toimistonsa kerran kuukaudessa Kampissa sijaitsevan Laiturin tiloihin (os. Narinkka 2). Kuka tahansa on tervetullut sinne tutustumaan avoimeen dataan ja työhömme sekä keskustelemaan vaikka omista projekteistaan.

Syksyllä 2015 avokonttorissa oli teemana mm. osallistuva kaupunki.

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi siitä, mitä Helsingin kaupunginkanslian tietotekniikkayksikössä puuhataan, mitä kumppanikoodarit tekevät tai mitä datanavauksia HRI:ssa parastaikaa työstetään, tule paikalle juttelemaan. Jos mielessäsi on tietty aihe, josta haluaisit tietää enemmän, niin ilmoittele meille etukäteen, jotta voimme tarvittaessa kutsua paikalle kaupungin muitakin asiantuntijoita.

Kevään 2017 kaikki avokonttorit ovat teemallisia. Teematoiveita ja muita ehdotuksia avokonttorien sisällöstä otetaan mielellään vastaan.Lisätietoja: hri [at] hel.fi

Avoin konttori on kerran kuukaudessa, pääosin kuukauden ensimmäisenä torstaina, klo 15-18 Laiturin tiloissa (osoite Narinkka 2, Kamppi).

Tervetuloa!

Kartta latautuu...