OKAY! Open Knowledge Awesome Year 2016!

Arvoisa avoimen tiedon innokas harrastaja

On aika juhlia erinomaista vuotta 2016! Perinteisesti, jo kuuden vuoden ajan, avoimen datan sovelluskilpailujen (Apps4Finland, Open Finland Challenge) gaalatapahtuma on toiminut yhteisöllemme tärkeänä vuoden päättävänä tapaamisena. Tänä vuonna varsinaista kisaa ei ole – mutta on yhtä lailla tärkeää saada yhteisö yhteen – siispä haluamme järjestää yhteisöä kokoavan tapahtuman uudella nimellä OKAY.

OKAY järjestetään perjantaina Tietämisen vapauden päivänä 2.12.2016 kello 18.00 alkaen. Kyseessä on epämuodollinen iltatapahtuma, jonka parissa tutustutaan Open Knowledge Finlandin ja yleisemmin avoimen tiedon vuoden kohokohtiin –  esimerkiksi MyData 2016 -konferenssiin ja hackathoniin, sekä lukuisiin muihin projekteihin. Saamme kenties vihiä myös ensi vuodesta. Historiallismieliset voivat pohtia julkisuusperiaatteen 250-vuotista taivalta!

Juhlitaan yhdessä sitä arvokasta työtä, jota yhdessä teemme avoimen yhteiskunnan edistämiseksi. Tuo ystäväsi ja löydä uusia! Mukaan mahtuu noin 150 juhlijaa – jäseniä, yhteistyökumppaneita, ja muuten vaan avoimesta tiedosta kiinnostuneita!

Paikka ja aika:

2.12.2016, 18:00 – 24:00 Kellohalli, Työpajankatu 2A, rak.1e, 00580 Helsinki.

Menu

Nautimme maittavan buffetin, jossa mukana tyylikkäitä salaatteja, kalaa, lihaa, jälkiruokaa ja juomaa.

Tarkempi menu ilmoitetaan lähiaikoina. Hinta sisältää buffet-ruokailun ja yhden valinnaisen juoman.

Lippuvaihtoehdot (erikoishinnat):

  • Open Knowledge Finland ry jäsenet €20/henkilö
  • Ei-jäsenet €30/lippu*

*Vihje: rekisteröidy Open Knowledge Finland jäseneksi (for free, takes 5 mins) ja osta sen jälkeen jäsenlippu ?

Hanki lippusi NYT: https://holvi.com/shop/OKAY2016/

Ohje: valitse lipputyyppi – Jäsen, ei-jäsen tai “maksulupaus” (maksat viimeistään ovella). Maksuprosessia varten tarvitaan vähintään nimi, sähköposti ja maa. Suosittelemme pankkikortilla maksua.

Huom: voit ilmoittaa ruoka-allergiat yms. Checkout-vaiheessa. Jos haluat ostaa lippuja enemmän, vaikkapa ryhmälle, ota yhteyttä! Huomaa, että ostetun lipun voi siirtää, mutta ei perua.

Deadline

Ilmoitathan pian pääsetkö juhlimaan kanssamme! Tarvitsemme ruokatilausta varten ilmoittautuneiden määrän 21.11.2016 mennessä.

Mahtavaa juhlia avoimen datan vuotta 2016 – sekä julkisuusperiaatteen 250-vuotista perinnettä kanssasi!

Avoimin terveisin, OKAY -järjestäjätiimi

Kartta latautuu...