Paikkatietokoulutus (Turku)

6Aika-hanke järjestää yrityksille maksuttoman paikkatietojen hyödyntämiskoulutuksen. Koulutuksen toteuttaa Gispo Oy, joka on erikoistunut avoimen datan ja avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisuihin.

Kouluttajana toimii Sanna Jokela, Gispo Oy.

Kolmen tunnin pikapaketti paikkatietojen hyödyntämiseen yritystoiminnassa.

– Opi mitä vaatii tuottaa sähköpostiosoitteista asiakasrekisteri ja saada tiedot kartalle. Työssä käytetään esimerkkinä Carto.com-palvelua, joka on peruskäytössä maksuton karttapalvelutyökalu.
– Pikaopastus kartan hyödyntämiseen markkinoinnissa. Tässä osiossa hyödynnetään OpenStreetMapia, jonne kuka tahansa voi tuottaa omia kohdetietojaan.
– Käydään läpi myös avoimia paikkatiedon lähteitä ja miten näitä tietoja voi hyödyntää omassa työssä. Pohjana 6Aika avoin data -kärkihankkeen tuottamat aineistolähteet.

Koulutus on luonteeltaan julkista de minimis -tukea, jota voidaan myöntää yritykselle enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edeltävän vuoden aikana. Osallistuvaa yritystä pyydetään ilmoittamaan aikaisemmin saamansa (mahdolliset) de minimis -tuet lomakkeella, joka lähetetään sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yksi osallistuja per yritys.

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/paikkatieto2017

Lisätietoja:
Kalle Luhtinen, 050 347 9541 tai
kalle.luhtinen@turkusciencepark.com

 

Kartta latautuu...