Yrityspäivä Palvelutorilla

Tämä päivä on juuri sinulle yrittäjä, yrityksen edustaja tai yrittämisestä kiinnostunut! Katso ohjelma alta ja ilmoittaudu mukaan.

Palvelutorin, YritysEspoon ja Espoo 6Aika-hankkeen järjestämässä päivässä pääset:
• verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia Espoon yrityspalveluista ja siitä, mitä yrittäminen Espoossa on
• kuulemaan tulevaisuuden tutkijoiden näkemyksiä ilmiöistä ja megatrendeistä eli millaisessa maailmassa yritykset jatkossa toimivat ja millaisia palveluja ja tuotteita tulevaisuuden asiakas tarvitsee
• keskustelemaan siitä, miten teknologia voi tehosta liiketoimintaa ja olla avuksi asiakaspalvelussa sekä mitä bisnesmahdollisuuksia avoin data eli kaikkien hyödynnettäväksi avattavat julkiset tietokannat tarjoavat
• kuulemaan, mitä ovat Espoon kehittämät avoimet innovaatioalustat eli sekä fyysiset että virtuaaliset kohtaamispaikat ja millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat yrityksille tai yrittäjiksi aikoville.

Ohjelma

Stage eli Palvelutorin päälava:
Klo 12 Tervetuloa
Klo 12–18 Think in Espoo -yrityscafe
Koko tapahtuman ajan kestävää verkostoitumista, inspiroivia puheenvuoroja, keskustelua yrityspalveluista ja yrittämisestä Espoossa
Klo 13−13.45 Tulevaisuuden ilmiöt ja megatrendit
Saku-Juhani Koskinen, Futures Platform Oy: Mitkä ilmiöt ja trendit vaikuttavat liiketoimintaympäristöömme tulevaisuudessa? Miten organisaatio voi valmistautua muutokseen strategisen ennakoinnin avulla?
Klo 14−15 Yrittäjyys Espoossa
YritysEspoo: Keskustelua yrittäjyydestä ja yrittäjille suunnatuista palveluista Espoossa
Klo 15–16 6Aika-innovaatioalustojen esittely:
Palvelutori, KYKY, Future Garden -showroom. Mitä ovat avoimet innovaatioalustat ja miten yritykseni voisi niistä hyötyä?
Klo 16−17 Yrittäjyys vaihtoehtona
YritysEspoo: Tule kuulemaan mitä sinun pitää tietää ennen oman yrityksen perustamista

Muut tilat: (huom. ilmoittaudu mukaan)
Klo 12–13 Data Business Café (kh. Meri)
Tule juttelemaan hyvän kahvin äärelle miten voit hyödyntää Espoon kaupungin avointa dataa ja rajapintoja liiketoimintasi rikastamiseen tai polttoaineena. Tutustu Databusinekseen: www.databusiness.fi.
Klo 14–16 Työpaja tulevaisuuden vaikutuksesta yrittämiseen (kh. Kari)
Tule mukaan ennakointityöpajaan kiteyttämään muutosilmiöitä ja trendejä, jotka ovat merkittävimpiä liiketoimintasi tulevaisuuden menestykselle. Työpajan fasilitoi Saku-Juhani Koskinen ja työpajassa hyödynnetään Futures Platform™ -digitaalista ennakoinnin alustaa (www.futuresplatform.com).

Lisätietoja:
projektipäällikkö Veera Vihula
veera.vihula@espoo.fi, puh. 043 826 9183

Kartta latautuu...