DataBusiness Challenge - deadline 30.1.

Vielä ehdit mukaan DataBusiness Challenge kisaan! Parisen viikkoa aikaa viimeistellä kisatyö.

1. Seuraa uutisointia

Pysyt perillä uutisista kun seuraat DataBusiness Challengea Facebookissa tai tilaa Uutiskirje (in english)

2. Kasaa tiimi ja kysy neuvoa!

Jos sinulla on idea, mutta kaipaat vielä vahvistuksia toteutukseen, kysy rohkeasti apua challenge@databusiness.fi osoitteesta tai soita kisapäällikkö Sanna Jokelalle (+358 40 7664607).

3. Luonnostele kilpailutyötäsi 

Mieti mitä kaikkea oletkaan tehnyt tai ideoinut JO tänään vuonna? Missä sinä olet hyvä ja miten haluaisit omaa osamistasi tuoda ideallasi esiin.
Inspiraation lähteenä kannattaa myös käyttää kaupunkien haastetärppejä tai vuoden 2014 Apps4Finaland tai vuoden 2015 Open Finland Challenge kisatöitä. Muista että työn pitää hyödyntää ainakin yhtä avoimen datan aineistoa 6Aika kaupungeista. Idea voi olla joko konsepti tai digitaalinen sovellus. Haastesarjoja on 2: Aktiivinen kaupunkilainen ja Toimiva kaupunki. Yhteensä palkintorahaa on jaossa 9000€.

4. Viimeistele työsi 20.1. Final Sprint tapahtumassa

Turussa, Tampereella, Oulussa ja pääkaupunkiseudulla järjestetään yhteinen Final Sprint tapahtuma kisaajille 20.1.2017. Saat tukea ideoillesi ja voit viimeistellä työsi yhdessä kaupunkien asiantuntijoiden sekä paikalle tulevien apuvoimien avulla. Joka paikkakunnalla omat sparraajansa ja ohjelmansa. Tutustu niihin ja illmoittaudu mukaan!

5. Jätä työsi tai kaupunkien kokeilu 30.1. mennessä

Kilpailutöiden viimeinen jättöpäivä on 30.1.2017. Jätä työsi 30.1. klo 23:59 mennessä, sen jälkeen jätettyjä tai muokattuja töitä ei arvioida.

Jos olet yrittäjä, voit jättää kilpailuideasi samalla myös kaupunkien kokeiluihin. Kaupungit hankkivat kokeiluja, joiden arvo on enintään 5000€ per kokeilu. Kokeilurahaa on varattu yhteensä 25 000€. Kokeilut on tarkoitus toteuttaa kevään 2017 aikana.

6. Osallistu vertaisarviointiin 1.-5.2.

Heti töiden jättämisen jälkeen avataan vertaisarviointiäänestys, jonka myötä tuomaristolle valitaan parisenkymmentä työtä jatkokäsittelyyn. Tuomaristo valitsee tästä poolista palkittavat 6 työtä kahdesta haastesarjasta. Tuomaristossa toimivat: Alf Rehn, Elisa Kettunen, Ville Meloni, Ville Korpiluoto ja Teemu Ropponen. Finalistit paljastetaan päätösgaalassa.

7. Tule mukaan päätösgaalaan Helsingin Kellohalliin 15.2.

Parhaat työt palkitaan 15.2.2017 klo 14-20 järjestettävässä DataBusiness Challenge Awards gaalassa, jolloin parisensataa avoimuuden ystävää ja ammattilaista on koolla Helsingissä. Mahtavan tapahtuman ohjelma ja rekisteröityminen löytyy täältä!