Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuskurssi

Mitä uusia mahdollisuuksia avoin data, Big Data ja IoT tuovat yrityksellesi ja asiakkaillesi? Miten asiakkaasi käyttävät tuotteitasi osana omaa liiketoimintaansa? Miten voisit itse menestyä ja auttaa samalla asiakastasi menestymään?

Analytiikka ja palvelumuotoilu antavat uusia oivalluksia sekä sinulle että asiakkaallesi. Datasta oivalluksia ja bisnestä on osallistujille maksuton valmennuskurssi, joka antaa ICT-yrityksille työkalut analytiikkaan ja asiakaskeskeiseen palvelumuotoiluun.

Kurssi koostuu luento-osuudesta ja yksilöllisestä, tuetusta case-harjoittelusta. Saat kurssilta analytiikan ja palvelumuotoilun osaamista, avointa dataa sekä ideoita uusiksi tuotteiksi, palveluiksi ja liiketoiminnaksi. Saat mukaasi myös analytiikan ohjelmistopakin sekä kurssilla käytetyn palvelumuotoilupelin.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä COSS:n, Tampereen yliopiston ja Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa. Kurssi alkaa Yrittäjän päivänä 5.9. ja päättyy 8.12. Kurssin alussa on luentoja ja ohjattua harjoittelua sekä sen jälkeen 12.10. alkava case-vaihe, jossa harjoitellaan yrityksen mukanaan tuoman casen kanssa.

Tampereen kurssille valitaan kuusi yritystä ja luennoille sekä harjoituksiin voi kustakin yrityksestä osallistua enintään kolme henkilöä, joista kaksi on teknisiä henkilöitä ja yksi tuleva palvelumuotoilija. Teknisiltä henkilöiltä edellytetään hyvät tietotekniset taidot.

Ilmoittaudu kurssille 17.6. mennessä

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tampereen kurssi on tarkoitettu pääkaupunkiseudun ulkopuolisille yrityksille, koska pääkaupunkiseudulla järjestetään kaksi kurssia vuonna 2017. Osallistumisvahvistus kurssille valituista lähetetään 23.6.2016. Kurssi on osallistujille maksuton.

Lisätietoa valmennuksesta

Kurssi on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa 6Aika-ohjelmaa ja sille on myönnetty rahoitus.

Lisätiedot:
Jyrki Koskinen
040 750 3451
jyrki.koskinen(at)coss.fi

Kuva: linked data by Elco van Staveren, (cc-by-sa-2.0)