DataBusiness Challengeen 60 työtä

Kiitos kaikille DataBusiness Challenge -kilpailuun osallistuneille!

Saimme 42 kilpailutyötä ja 18 kokeiluehdotusta ennen määräaikaa. Kiitos kaikille, että jaksoitte pinnistellä työt loppuun saakka!

Nyt on käynnissä vertaisarviointi, johon voivat osallistua kaikki. Äänestä siis omia suosikkejasi sunnuntaihin 5.2. klo 23:59 mennessä. Parhaimmista töistä n. 20 valitaan tuomariston käsittelyyn. DataBusiness Challenge -tiimillä on veto-oikeus nostaa muutamia töitä myös tuomariston listalle.

Kuka tahansa voi äänestää, ainoa vaatimus tähän on rekisteröityä Trellon käyttäjäksi. Kaikki kisatyöt on nähtävillä ja äänestettävissä täällä:

https://trello.com/b/bFbZCuqs/databusiness-challenge-entries.

Huomioithan äänestysohjeet. Jokainen äänestäjä voi äänestää niin monta työtä kuin haluaa, mutta ainakin 1 ääni pitää antaa jokaiseen sarjaan/listaan: Active Citizen Concept, Active Citizen Digital Solution, Functional City Concept, Functional City Digital Solution. Katso myös äänestysohjeet.

Voittajat julkistetaan DataBusiness Challenge Awards Galassa 15.2. – joka on kevään suurin avoimen datan tapahtuma Suomessa. Olette kaikki tervetulleita mukaan jännittämään!