Haussa WordPress-osaaja kehittämään DataBusiness.fi-sivustoa

Päivitys 17.2.2016
Google Hangouts -tapaamiseen osallistui meidän lisäksi edustajat viidestä yrityksestä. Avoin lähestymistapa sai kiitosta ja saimme osallistujilta hyvää palautetta, joka auttaa meitä laatimaan tarjouspyynnöstämme paremman.
Lähetämme kiinnostuneille yrityksille tarjouspyyntömme viikon 8 alussa ja toivottavasti saamme vielä tällä viikolla (vko 7) lisää kommentteja sekä ehdotuksia yrityksiltä siihen, miten yhteistyömme voisi toteuttaa.
Kiitos kaikille tapaamiseen osallistuneille!
– Roberto Corsini

DataBusiness.fi tarjoaa tietoa avoimesta datasta ja erityisesti datapohjaisen liiketoiminnan mahdollisuuksista. Sivusto esittelee avointa dataa hyödyntäviä yrityksiä, avoimen datan ratkaisuja ja tarjoaa asiantuntijoiden näkemyksiä avoimesta datasta ja datapohjaisesta liiketoiminnasta. Lisäksi sivusto tarjoaa avoimen datan tapahtumia sisältävän tapahtumakalenterin, uutisia ja tietoa kuutoskaupunkien (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu) tarjoamista avoimen datan palveluista yrityksille.

Nyt haluamme kehittää DataBusiness.fi:tä, jotta se vastaisi entistä paremmin käyttäjien tarpeisiin. Tätä varten etsimme osaavaa ja luovaa WordPress-ammattilaista tekemään toiveistamme totta. Haluamme löytää kumppanin, jonka kanssa yhteistyö sujuu ja joka kykenee löytämään ja luomaan olennaisen, jotta viestimme saa näyttävän sekä helposti käytettävän ja löydettävän muodon.

Osallistu Google Hangoutsiin 17.2.

Järjestämme kiinnostuneille yrityksille infotilaisuuden Google Hangoutsissa keskiviikkona 17. helmikuuta klo 14-15.30. Tilaisuudessa saa tarkempaa tietoa tarpeistamme ja voi esittää tarkentavia kysymyksiä. Lähetämme tarjouspyynnöt valikoidulle joukolle yrityksiä infotilaisuuden jälkeen.

Lähetämme kutsun Hangoutsiin ennakkoon ilmoittautuneille yrityksille. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Mikäli et pääse infotilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut tarjoamaan palvelujasi ja lähettämään tarjouksen, ota yhteyttä osoitteeseen info(at)databusiness.fi.