Tarvitseeko yrityksesi teknistä asiantuntijaa avoimen datan tai rajapintojen käyttöön? Dataosaaja tulee taloon Helsingissä ja Turussa!

Avoimesta datasta ja valmiista rajapinnoista voi olla yllättävän suurta hyötyä, mutta käyttöönotto voi herättää teknisiä kysymyksiä. Sekä Turussa että Helsingissä on mahdollisuus hyödyntää kaupunkien omia asiantuntijoita, jotka voivat tulla paikan päälle neuvomaan miten erityisesti kaupunkien avaamien datojen ja rajapintojen integrointi tapahtuu.

Yritys voi hyödyntää avoimen datan asiantuntijoiden konsultointiapua 0,5-1 päivän ajan pääkaupunkiseudun ja Turun alueella elo-marraskuussa, yrityksen kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Konsultoinnin alussa toteutetaan tarvekartoitus, jossa selvitetään yrityksen tarpeet ja tavoitteet.

Ilmoita kiinnostuksesi ja kerro samalla minkälaista apua yrityksesi tarvitsee liittyen avoimeen dataan.  

Asiantuntijan apu on maksutonta, mutta de minimis -tuen alaista etua, jota voidaan myöntää lähtökohtaisesti kaikille yrityksille. Lähetämme ilmoittautuneille yrityksille tuki-ilmoituksen ilmoittautumisen jälkeen. Yrityksen on tämän jälkeen ilmoitettava koulutuksen järjestäjälle kuinka paljon on hyödyntänyt kuluvan vuoden ja sitä edeltäneen viimeisen kahden verovuoden aikana etuutta.

Lisätietoja

Helsinki:
Kaisa Sibelius
+358 40 570 1317
kaisa.sibelius@forumvirium.fi

Turku:
Juha Pulmuranta
+358 40 509 1043
juha.pulmuranta@varsinais-suomi.fi