Moldova Contract

Moldova Contract on yksi Young Innovationsin toteuttamista julkisten hankintojen, sopimusten ja tarjouspyyntöjen alustoista. Samalla kun kansainvälinen liike avoimien hankintatietojen standardisoimiseksi ja julkaisemiseksi leviää ja kehittyy, kansalliset sivustot auttavat hallintoa tehostamaan toimintaansa, tuovat läpinäkyvyyttä sopimuksiin ja vähentävät korruptiota ja parantavat markkinoiden toimintaedellytyksiä. Vuodesta 2012 lähtien se on listannut yli 700 mrd euron edestä tarjouspyyntöjä ja yli 20 000 sopimusta.

Sivusto on toteutettu yhdessä Moldovan valtiovarainministeriön julkisten hankintojen yksikön ja Maailmanpankin avoimien hankintojen tiimin kanssa.

Parhaillaan Young Innovations työskentelee Nepalin hallinnon ja fasilitoimansa avoimen datan yhteisön kanssa julkaistaakseen Nepalin avointen hankintojen portaalin vuonna 2018.

Miten avointa dataa on hyödynnetty?

Sivusto käyttää Moldovan valtiovarainministeriön julkisten hankintojen yksikön dataa, joka on CC-lisensoitu. Sivuston kumppanit työskentelevät datan julkaisemiseksi standardissa muodossa

Vieraile sivustolla